Vacatures

Als timmerman ben je dagelijks zelfstandig bezig met grotere en kleinere projecten zoals vloerassemblage, houtbewerking, aftimmeren, wanden, plafonds en afwerking
Je bedenkt, bouwt en repareert verschillende soorten carrosserie├źn conform de werktekeningen en instructies van onze klanten.
Als constructiebankwerker / lasser maak je in onze werkplaats aan de hand van bouwtekeningen delen van de constructie klaar in en stel je deze samen tot er een compleet chassis
Welkom bij Smit Mobile Equipment Oud-Beijerland

Wij zijn op zoek naar echte vakmensen voor het bouwen van high-tech custom Medische Trailers en Relocatables. 
 
Meer dan ooit strekken we voortdurend de grenzen uit van wat we kunnen bouwen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, in termen van complexiteit van ontwerp, verscheidenheid aan diagnostische apparatuur en superieure normen.
 
Smit is een van de weinige bedrijven die deze uitdaging aankan en excelleert in het vinden van optimale oplossingen

De uitdaging is groot! Durf jij die met ons aan?
  
Smit Mobile Equipment wereldwijd
 
Smit Mobile Equipment staat internationaal bekend voor het bouwen van Custom Medische Trailers en Relocatables. 

Relocatables zijn op maat gemaakte units waarin medische apparatuur als een MRI- of CT-scanner wordt geïnstalleerd ter ondersteuning van ziekenhuizen en klinieken, dit doen wij ook voor onze trailers. Wij bedenken, bouwen en repareren verschillende soorten carrosserieën conform de werktekeningen en instructies van onze klanten.

Om ons vakmanschap en kwaliteit hoog te houden zoeken wij versterking van ons team! 

Wil jij ook meewerken aan onze high-tech medische trailers die vanaf de grond af bij ons opgebouwd worden?
Openstaande vacatures bij Smit Mobile Equipment

Smit Mobile Equipment


Bij Smit Mobile Equipment zijn we trots op ons werk. We zijn vakmensen, gedreven om een mooi product te maken. Dat zit al sinds 1750 in ons dna.

Marktleider 
Smit Mobile Equipment is onderdeel van de Kentucky Trailer groep dé toonaangevende wereldwijde leverancier van mobiele en verplaatsbare units. Onder de vlag van de Amerikaanse beursgenoteerde ondernemersgroep is Smit samen met het Noord-Amerikaanse AMST marktleider op het gebied van geavanceerde units voor de internationale medische sector. Vanuit de Kentucky-groep richten wij ons op Europa, het Midden-Oosten en het Verre Oosten. In Engeland hebben we ook een servicelocatie voor onderhoud van onze geleverde producten.
 
Familiebedrijf
We zijn van oorsprong een familiebedrijf, groot geworden in het ontwikkelen en bouwen van geavanceerde mobiele en verplaatsbare units voor de internationale medische sector. Ook nu we marktleider zijn, koesteren we die manier van werken. De lijntjes binnen ons bedrijf zijn kort, de onderlinge betrokkenheid is groot en we weten klein te denken als dat nodig is.
 
Tegelijk zijn onze plannen groot. De komende jaren gaan wij als bedrijf doorgroeien om wereldwijd nog meer optimale oplossingen te bieden voor klanten met een behoefte aan meer capaciteit.

Kom meer te weten over onze vacatures
Over Smit Mobile Equipment

Opgericht in 1750

Is Smit Mobile Equipment een toonaangevende wereldwijde leverancier van geavanceerde mobiele en verplaatsbare oplossingen voor de internationale medische sector. Tegenwoordig heeft ons bedrijf een productiefaciliteit in Nederland en een serviceorganisatie in het Verenigd Koninkrijk.

Meer dan ooit strekken we voortdurend de grenzen uit van wat we kunnen bouwen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, in termen van complexiteit van ontwerp, verscheidenheid aan diagnostische apparatuur en superieure normen.


Smit is een van de weinige bedrijven die deze uitdaging aankan en excelleert in het vinden van optimale oplossingen!

Interior Relocatable Unit

Neem contact met ons op


0626e18ddf-company_smit_plant.jpg

222e1b6265-company_birdview_smit-1.jpg

dae3e9e1d8-mobile_hospitals.jpg