Vacatures

In deze boeiende en snel ontwikkelende omgeving zijn wij opzoek naar een ERVAREN TIMMERMAN / INTERIEURBOUWER
voor de productie van onze mobiele units
In deze boeiende en snel ontwikkelende omgeving zijn wij opzoek naar een ERVAREN CARROSERIEBOUWER voor de productie van onze mobiele units
In deze boeiende en snel ontwikkelende omgeving zijn wij opzoek naar een Constructie Bankwerker / Lasser voor de productie van onze mobiele units
Smit Mobile Equipment te Oud Beijerland is opzoek naar Lassers 

Als lasser maak je in onze werkplaats aan de hand van bouwtekeningen delen van de constructie klaar in en stel je deze samen tot er een compleet chassis waar onze carrosseriebouwer op verder kan bouwen.

smit-zoekt-vakmensen-met-trots.png


"Kom ook werken bij Smit Mobile Equipment en werk mee aan een gezonde en veilige wereld"

Een grote uitdaging staat te wachten. Ga jij die met ons aan?


VACATURES
 

Smit Mobile Equipment


Bij Smit Mobile Equipment zijn we trots op ons werk. We zijn vakmensen, gedreven om een mooi product te maken. Dat zit al sinds 1750 in ons dna.

We zijn van oorsprong een familiebedrijf, groot geworden in het ontwikkelen en bouwen van geavanceerde mobiele en verplaatsbare units voor de internationale medische sector. Ook nu we marktleider zijn, koesteren we die manier van werken. De lijntjes binnen ons bedrijf zijn kort, de onderlinge betrokkenheid is groot en we weten klein te denken als dat nodig is.
 
Tegelijk zijn onze plannen groot. De komende jaren gaan wij als bedrijf doorgroeien om wereldwijd nog meer optimale oplossingen te bieden voor klanten met een behoefte aan meer capaciteit.
"Kom ook werken bij Smit Mobile Equipment en werk mee aan een gezonde en veilige wereld"
Werken bij Smit Mobile Equipment
Medical care all over the world
Over Smit Mobile Equipment

Opgericht in 1750

Is Smit Mobile Equipment een toonaangevende wereldwijde leverancier van geavanceerde mobiele en verplaatsbare oplossingen voor de internationale medische sector. Tegenwoordig heeft ons bedrijf een productiefaciliteit in Nederland en een serviceorganisatie in het Verenigd Koninkrijk.

Meer dan ooit strekken we voortdurend de grenzen uit van wat we kunnen bouwen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, in termen van complexiteit van ontwerp, verscheidenheid aan diagnostische apparatuur en superieure normen.


Smit is een van de weinige bedrijven die deze uitdaging aankan en excelleert in het vinden van optimale oplossingen!

Interior Relocatable Unit

WIL JE OOK SOLLICITEREN BIJ SMIT MOBILE EQUIPMENT?
Neem dan vandaag nog contact met ons op en we 
vertellen je graag meer over de mogelijkheden

Klik hier voor onze vacatures