Molenverkenning Arrangement! Hoe start je een molen op

Dienstverband:
flexibel en op vrijwillige basis
Salarisindicatie:
op vrijwillige basis
Werktijden:
in overleg
Regio:
Zuid Holland

 

Welkom in de betoverende wereld van Molen Windlust - een oase van geschiedenis, ambacht en magie! Ons monumentale erfstuk, een korenmolen die al generaties lang de skyline van Nieuwerkerk a/d IJssel siert, is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een levend monument van ons rijke verleden.

Droom je ervan om de geheimen van deze historische molen te ontrafelen? Dan is ons exclusieve Molenverkenning Arrangement precies wat je zoekt! Ontworpen door onze gepassioneerde eerste molenaar, Aart, belooft dit arrangement niet alleen een educatieve ervaring, maar ook een bijdrage aan het behoud van ons cultureel erfgoed.

Tijdens deze unieke reis door de tijd krijg je de kans om samen met maximaal twee vrienden of familieleden onder te dompelen in het oude ambacht van het molenaarsvak. Onder leiding van onze ervaren molenaar ontdek je de geheimen achter de draaiende wieken en leer je de molen van binnenuit kennen terwijl je meehelpt om deze klaar te maken voor een dag vol bedrijvigheid. En wie weet, als de wind gunstig staat, gaan we zelfs malen!

Wat staat je te wachten?

  • Een interactieve en educatieve sessie onder leiding van een ervaren molenaar.
  • Betoverende ervaring van het in gang zetten van de molen en het voorbereiden en uitvoeren van het maalproces.
  • Fascinerende verhalen over de geschiedenis en het belang van molens in onze samenleving.
  • Een unieke kans om te genieten van de rust en schoonheid van het Nederlandse landschap vanaf de top van onze molen.

Praktische informatie:

  • Duur: Van 08:30 tot 16:00 uur (maar je bent vrij om eerder weg te gaan).
  • Kosten: Slechts € 15,00 per persoon.
  • Geschikt voor: Avonturiers vanaf 16 jaar.

Reserveer nu je plek voor dit unieke avontuur en laat je betoveren door de tijdloze charme van Molen Windlust! Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Interesse? Neem contact op via onze molenwinkel op Kortenoord 3, Nieuwerkerk a/d IJssel. Of laat ons weten dat je meer wilt weten door een e-mail te sturen met je telefoonnummer. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Contactpersoon:
Aart Oskam - 1e Molenaar
Tel. 0622113622
E-mail: aartoskam@xs4all.nlMeer vacatures:

Terug
Solliciteer nu: