Onderhoudsmonteur Korenmolen

Dienstverband:
flexibel en op vrijwillige basis
Salarisindicatie:
op vrijwillige basis
Werktijden:
ma-za flexibel
Regio:
Zuid Holland

Onze historische korenmolen is op zoek naar een enthousiaste vrijwilligersmonteur om ons team te versterken en te helpen bij het onderhouden en repareren van onze molen.

Als vrijwilliger-monteur speel je een belangrijke rol in het behoud van dit stukje cultureel erfgoed en draag je bij aan het in stand houden van de traditie van het malen van graan.

Als vrijwilliger-monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan onze molen. Dit omvat het inspecteren en smeren van de verschillende onderdelen van de molen, het repareren van kapotte onderdelen en het uitvoeren van regelmatig onderhoud.

Als vrijwilliger-monteur heb je ervaring met het bewerken van hout en het uitvoeren van reparaties. Je hebt een oog voor detail en zorgt ervoor dat onze molen altijd veilig en effectief werkt. Je werkt nauw samen met onze vrijwilliger-molenaar en andere vrijwilligers om ervoor te zorgen dat onze molen altijd in topconditie is.

Als vrijwilliger-monteur heb je de kans om deel uit te maken van een gemotiveerd team van vrijwilligers die zich inzetten voor het behoud van ons erfgoed. Je krijgt de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren en waardevolle contacten te leggen in de wereld van de molens en restauratie.

Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende en lonende vrijwilligersfunctie, neem dan contact met ons op en vertel ons meer over jezelf en je ervaring als monteur. We kijken er naar uit om van je te horen!

Contactpersoon:

Aart Oskam
1e Molenaar

Tel. 0622113622
E-mail: aartoskam@xs4all.nl
 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om vrijwilligers werk bij ons te verrichten of gericht "solliciteren"

Contactpersoon:

Aart Oskam
1e Molenaar

Tel. 0622113622
E-mail: aartoskam@xs4all.nl
 Meer vacatures:

Terug
Solliciteer nu: