Vacatures

In deze functie speel je een cruciale rol als rechterhand van de eigenaar van onze gespecialiseerde metaal- en kunststofbewerkingsfabriek.
Wil jij de fascinerende wereld van CNC-draaien en frezen ontdekken? Bij Machinefabriek Essebaan hebben we een spannende plek beschikbaar!

Welkom bij Machinefabriek Essebaan B.V. 


U bent bij ons aan het juiste adres voor hoogwaardige producten op het gebied van CNC-draaien en CNC-frezen. Ons werk is gericht op het leveren van complexe onderdelen. Denk hierbij aan enkele stuks en aan kleine series.

Kwaliteit, flexibiliteit, creativiteit in productontwikkeling en maatvoering gooien nog altijd hoge ogen bij onze klanten.

Essebaan B.V. is van origine een familiebedrijf in metaal- en kunststofbewerking, met onze roots in de machinebouw. Wilt u een product of onderdeel laten maken, per stuk of juist in een grote oplage? Of zoekt u een partij die meedenkt in de maakbaarheid van een (complex) ontwerp? Essebaan ontzorgt u graag! 

Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden of een offerte.

Meer informatie aanvragen

Wij worden blij van de meest geavanceerde machines in onze werkplaats! Jij ook?

♦   11 Machines

♦   3-assig, 4-assig, 5-assig en 6-assig

♦   Kunststof en metaalbewerking

♦   Serieproductie en maatwerk

 


Wij beschikken over een divers machine park met geavanceerde machines die geschikt zijn voor zowel kunststof- als metaalbewerking. Met verschillende assen en de mogelijkheid voor zowel serieproductie als maatwerk, kunnen we een breed scala aan bewerkingen en producten leveren.

 

dbf-20220420-0140.jpg
 

Precisie en Flexibiliteit
 

Bij Machinefabriek Essebaan maken we gebruik van geavanceerde CNC-machines voor het vervaardigen van hoogwaardige onderdelen.

  • 3-assige machines: Bieden uitstekende prestaties voor basisbewerkingen en zijn ideaal voor projecten met eenvoudige vormen en geometrieën.
  • 4-assige machines: Deze machines bieden extra bewegingsvrijheid, waardoor we schuine vlakken en complexe contouren kunnen frezen met precisie.
  • 5-assige machines: Dit stelt ons in staat om complexe geometrieën te bewerken met een ongekende nauwkeurigheid.
  • 6-assige machines: Met deze machines kunnen we onderdelen produceren met uiterste precisie, zelfs bij de meest complexe ontwerpen.

Met ons machinepark kunnen we voldoen aan de meest veeleisende verzoeken van onze klanten en de hoogwaardige producten leveren die hier perfect aan voldoen.

Waar het bij Machinefabriek Essebaan allemaal om draait
 
Ons machinepark: 
Haas UMC-750-SS 5 assen
Hyundai-Kia VX-500 4 assen
Hyundai-Kia VX-380-TD 3 assen
Fanuc Robodrill T21iFa 3 assen
Fanuc Robodrill T10B 3 assen
Leadwell SV-500  3 assen
Doosan Puma-2500-LSY 6 assen
Goodway GA-230-LMS  4 assen
Goodway GT-25 4 assen
Leadwell LTC-10P 3 assen
Baronmax 3 assendbf-20220420-0108.jpg
"Kan niet, bestaat niet bij Machinefabriek Essebaan"
-Marcel Koster
Wie zijn wij
 
‘Leg maar bij Essebaan neer, dan komt het wel goed.’

Vanuit die gedachte kloppen veel bedrijven bij ons aan. Wij vertalen elke vraag, tekening, schets of idee naar de best passende oplossing. Dat begint met vragen stellen. Waar is het product voor? Wat is belangrijk aan dit product? Hoe maken we het zo efficiënt mogelijk? Is er sprake van zichtwerk? Zo doorgronden we het product en denken we tot in detail mee in de realisatie ervan.

Wij geloven in deze manier van werken. Niet alleen omdat het technisch en kwalitatief hoogwaardige producten oplevert, maar ook omdat we hiermee de basis leggen voor duurzame relaties met onze klanten.

Wil je meer weten over onze geschiedenis? 

klik dan hier
Ben jij net zo gek van techniek als wij? Dan zoeken we jou! 
Wij hebben een geweldige allround functie beschikbaar voor een Meewerkend Voorman / Planner / Alleskunner. 
Een korte omschrijving van je werkzaamheden

Je werkt nav tekeningen en mondelinge opdrachten. Het werken met de diverse aanwezige moderne CNC machines is voor jou juist leuk om te doen en wil je goed onder de knie krijgen. Daarnaast neem je nieuwe opdrachten aan, regel je het juiste materiaal, zoek je passende oplossingen voor klanten en bewaak je de voortgang van de order.

Waarom je bij ons wil werken 
 
Wij zijn gespecialiseerd in de bewerking van metaal en kunststof. Wij realiseren maatwerk producten voor elke denkbare toepassing in elke denkbare branche. Dit doen we met ons ons gemotiveerde, betrokken team van productiemedewerkers en een modern machinepark met CNC-gestuurde draai- en freesmachines.
Wie we zoeken

 
 MBO werk-denk niveau, bv in metaal en techniek (= geen must)

   Accuraat en oplossingsgericht

   Creatief en een klantgerichte instelling

   Affiniteit met techniek/metaal

   Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken
Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures klik dan verder naar onze vacature pagina of neem rechtstreeks contact met ons op

klik verder voor onze vacatures >>
dbf-20220420-0658.jpg
dbf-20220420-0665.jpg
dbf-20220420-0657.jpg
WIL JE OOK MEE WERKEN AAN ONZE BIJZONDERE PRODUCTEN?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en we 
vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
Neem contact met ons op

Volg je ons ook al op instagram?