Over ons

Gijs Suijker Vlist is een algemeen transportbedrijf dat in 1989 is opgestart door Gijs Suijker. Hiermee kon Gijs Suijker zijn eigen ideeën omzetten in beleid in zijn eigen organisatie. In 2004 is zijn zoon Wim in dienst getreden, het gevoerde beleid heeft daarop vruchten afgeworpen.

In 2008 is Gijs Suijker Vlist een vennootschap onder firma geworden, wat door twee vennoten, vader en zoon Suijker, gerund wordt. In 2014 werd GSV v.o.f. een besloten vennootschap genaamd Suijker Transport B.V. en eind 2021 heeft Gijs een stapje terug gedaan en is uit de directie getreden.
 

Missie

Wij reageren snel op de vraag en wensen van de opdrachtgever. Onze focus ligt op service en dienstbaarheid, dus mogen onze opdrachtgevers van ons verwachten dat wij direct en flexibel handelen. Wij stellen onszelf als doel een betrouwbare partner te zijn waar onze opdrachtgevers ten alle tijden van op aan kunnen. Onze missie heeft zich ondertussen bewezen, want wij hebben een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

Suijker Transport B.V. legt de lat hoog, daarom werken wij alleen met de allerbeste materialen en stellen hoge service gerichte eisen aan onze werknemers.

 

Visie

Omdat wij een netwerk van professionele en betrouwbare partners om ons heen hebben, kunnen wij de opdrachtgevers altijd voorzien in hun wensen. Wanneer mogelijk zorgen wij voor combinatievervoer, zodat er snel en kostenbesparend geleverd kan worden.

Suijker Transport B.V. is een bedrijf dat streeft naar een gezonde groei met behoud van de eigenschappen die GSV sterk hebben gemaakt, te weten de kleinschaligheid, flexibiliteit en serviceverlening.

Onze service richt zich op de gekoelde producten, wij hebben de nieuwste koelcombinaties. Dit maakt dat wij de opdrachtgevers absolute kwaliteit kunnen garanderen!

Met vriendelijke groet, 

Wim Suijker
Directie Suijker Transport B.V. 

suijker_directie.jpg

Neem contact met ons op