Vacatures

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een chauffeur voor de Benelux | UK | DE
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een trekker oplegger chauffeur voor de winkeldistributie op zaterdag.
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een parttime trekker oplegger chauffeur.
Welkom bij Suijker Transport B.V.

Bij Suijker Transport rijden we met 22 eigen vrachtauto’s en zijn actief in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. We zijn sterk in oplossingsgericht meedenken met onze klanten en zorgen dat onze chauffeurs op pad gaan met modern en goed onderhouden materieel!

"Wij staan bekend als goed werkgever en zorgen als team voor elkaar en met elkaar."

Wij hebben regelmatig vacatures voor chauffeurs beschikbaar. Wil je meer weten klik op de link of button. 

 
Werken met goed materiaal

We hebben verschillende auto’s met PTO voor onze Walking Floor trailer, een aantal auto's met ADR systemen en diverse auto's met vergunningen voor lengte en breedte transport. Verder zijn we actief in o.a. winkeldistributie, palletvervoer, trucking van opleggers voor derden en plantenkarren met eigen koelopleggers met stuuras en laadklep. 


"Als je bij Suijker Transport komt werken zorgen we dat je goed uitgerust op pad gaat"


We zijn sterk in oplossingsgericht meedenken met de klant en kunnen door onze brede inzetbaarheid van mensen en materiaal altijd wel een oplossing aandragen en in behoefte voorzien.
aangepast-whatsapp-image-2020-10-19-at-20-07-59.jpeg


Onze merken: 

Daf | Scania | Volvo | MAN

Je rijdt met jong materieel ritten binnen Benelux, Engeland en Duitsland. We werken met een fijne groep professionele chauffeurs met informele onderlinge sfeer. 
Waarom je wil solliciteren bij Suijker Transport

We werken met modern en goed onderhouden materieel 

Elke dag op pad, behalve op zondag

Je wordt hier als mens behandeld en niet als nummer

Veel afwisseling in je werkzaamheden en ritten 

Een fijne werkfamilie waar we voor elkaar zorgen

Zowel part-time als full-time werken 


Als Suijker Transport zijn wij van heel veel markten thuis en hebben daardoor heel divers werk wat voor een leuke afwisseling zorgt voor de chauffeurs!

 
Hoe kun je solliciteren bij Suijker Transport?

Als eerste en de beste optie. Rij gewoon eens bij ons langs! 

De koffie staat klaar voor je en we vertellen graag meer over ons bedrijf.

Je mag natuurlijk ook eerst even bellen voor je besluit langs te komen of stuur ons een email met je vragen of verzoek voor een kennismaking. 

Stuur ons een e-mail

Stuur een whatsapp bericht

Bel ons


Wij hopen in ieder geval dat jij voortaan ook Suijker bij je koffie hebt;-)
Familiebedrijf met hoge mate van service en specialisatie
 
Suijker Transport B.V. is doorgegroeid tot 22 eigen auto's waarvan er 3 uitgerust zijn met PTO voor onze Walking Floor trailers. Verder zijn we actief in o.a. winkeldistributie, palletvervoer, trucking van opleggers voor derden en plantenkarren met eigen koelopleggers met stuuras en laadklep. 

"Service, daar draait het om"

Suijker Transport BV is een transportbedrijf waarbij traditie, dienstverlening en service voorop staan. Wij zijn gespecialiseerd in koel- en vriestransporten, voornamelijk in Midden en Zuid Nederland.  Ook wordt er een dagelijkse stukgoed lijndienst onderhouden met eigen materieel in het Rühr-gebied in Duitsland. Daarnaast gaan ferry trailers en (reefer-) containers naar bestemmingen in bijna geheel Europa. 
 

 

Betrouwbaar


Suijker Transport is sterk in oplossingsgericht meedenken met de klant en kunnen door onze brede inzetbaarheid van mensen en materiaal altijd wel een oplossing aandragen en in behoefte voorzien. 

Wij reageren snel op de vraag en wensen van de opdrachtgever. Onze focus ligt op service en dienstbaarheid, dus mogen onze opdrachtgevers verwachten dat wij direct en flexibel handelen. Wij stellen onszelf als doel een betrouwbare partner te zijn waar onze opdrachtgevers ten alle tijden van op aan kunnen. Onze missie heeft zich ondertussen bewezen, want wij hebben een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Drink je voortaan je koffie met Suijker Transport B.V. 

Zien we je snel voor een kop koffie bij ons?

 
277108412_5279075075478250_4217747120373628601_n.jpg